Ексклюзиви
пʼятниця, 17 червня 2011 07:30

Чоловік вистежує жінок після дев'ятої вечора

У Черкасах другий тиждень ходять чутки, що у місті з'явився серійний маніяк-грабіжник. Нібито гвалтує жінок у темних провулках, а потім відбирає золоті прикраси.

У маршрутках міліція розвісила фоторобот чоловіка років 30, середнього зросту.

— Не раз чула серед пасажирів, що по городу маніяк об'явився, — каже білетерка в маршрутці №30 у вівторок по обіді. — Ото його фоторобот у нас в автобусі вранці міліція розвісила. Тільки там написано, що розшукують грабіжника. А про насильство нічого.

Люди говорять, ніби зґвалтовано 17 жінок.

— Зранку одна жінка казала, що десь недалеко від центру минулого тижня сережки в дівчини зірвав і познущався, — каже кондуктор.

26-річна Тетяна розповідає, на вихідних побоялася вертатися додому ввечері:

— Засиділися в гостях у колеги на дні народження. За столом як понарозказували про маніяка, то попросились переночувать. Страшно.

Із початку весни в місті було троє зґвалтувань, кажуть у міліції. Одне на вул. Пилипенка і два — на вул. Ільїна. Підозрюваних по двох із них затримали.

— Ніякого маніяка немає. Це чиїсь видумки. Є факти пограбування. Чоловік забирав золоті прикраси у жінок біля будинків із ліфтами. Бачить, що жінка йде сама, прямує за нею. Заходить у ліфт і відбирає прикраси. З дев'ятої вечора до опівночі у різних районах міста. В одному випадку погрожував предметом, схожим на пістолет, але жінок не ґвалтував, — розповідає начальник карного розшуку обласної міліції Леонід Бойко, 43 роки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вистежує жінок після дев'ятої вечора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути