пʼятниця, 09 червня 2017 00:55

Чоловік покинув жінку із шістьма дітьми

Автор: www.facebook.com/Odessafive
  Одеситка Оксана Кобелецька гуляє містом зі своїми дітьми Дар’єю, Олександрою, Денисом, Давидом і Владиславом. П’ятірню народила торік у червні. Має ще доньку 4-річну Алісу
Одеситка Оксана Кобелецька гуляє містом зі своїми дітьми Дар’єю, Олександрою, Денисом, Давидом і Владиславом. П’ятірню народила торік у червні. Має ще доньку 4-річну Алісу

"Чтобы избежать недомолвок и дезинформации, сплетен и пересудов, вынуждена вынести личную информацию. С отцом моих детей, Сергеем Семеновым, мы разошлись. Несколько месяцев назад он съехал. В ближайшее время я планирую оформить это документально. Комментарии давать на эту тему не готова, слишком тяжело обсуждать", — написала в соцмережі 39-річна Оксана ­Кобелецька з Одеси.

Вона стала першою жінкою в Україні, яка завагітніла п'ятірнею природним шляхом. Торік 24 червня народила двох доньок — Дар'ю й Олександру, і трьох синів — Дениса, Давида та Владислава. Діти важили від 1,2 до 1,8 кг.

— На початку вагітності мене запитали: "А якщо в тебе буде двійня?" — пригадує Оксана. — Я відповіла: "У нашому роду не було двійнят". На восьмому тижні лікар робила ультразвукове дослідження. Сказала про п'ятьох діток.

Усю вагітність перебувала під пильною увагою лікарів. Останній місяць провела в обласному перинатальному центрі. Лікарі бігали, тряслися наді мною, як над кришталевою вазою.

Оксана Кобелецька й Сергій Семенов мають ще доньку 4-річну Алісу. До народження п'ятірні мешкали в комунальній квартирі. У червні 2016-го міська рада подарувала їм п'ятикімнатну квартиру в новобудові. Вручили дві коляски на два і три місця. На рік забезпечили дітей харчуванням і підгузками. 12 січня президент Петро Порошенко подарував родині автомобіль "Пежо Експерт Тіпі" вартістю 800 тис. грн.

— Діти мають різні характери, — каже Оксана. — Найактивніший — Денис. Він стає на ноги й намагається ходити. Влад пробує вимовляти слово "мама". Старша Аліса співає їм пісні та розповідає казки.

До пологів Оксана Кобелецька працювала аналітиком комунального підприємства "Міський інформаційно-аналітичний центр". Її чоловік постійної роботи не мав. Перед народженням дітей робив ремонт на дачі в селі Фонтанка поблизу Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік покинув жінку із шістьма дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути