вівторок, 18 серпня 2009 08:32

Черновецький роздасть золоті зливки

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Киянам, які вчасно платять за житлово-комунальні послуги, мерія вручить золоті зливки та срібні монети. Про це "ГПУ" розповідає Станіслав Каплуненко, 41 рік, директор комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" столичної мерії.

Призи розігруватимуть 27 серпня о 13.00 на Хрещатику, 36, з нагоди святкування Дня незалежності України. Взяти участь у розіграші можуть кияни, які із серпня 2006-го по липень 2009-го вчасно платили за ЖКП. Таких у мерії нарахували 94 тис. У Києві 905 тис. адрес, за якими отримують квитанції від "Центру".

— Деякі банки борються за право бути генеральними спонсорами розіграшу. Тому точно не скажемо, по скільки грамів золота вручимо кожному учаснику, — каже Станіслав Каплуненко.

Запрошення для участі надруковане на квитанціях за липень 2009-го. Аби зареєструватися, треба зателефонувати в кол-центр за номером 15-51.

— Хочемо заохотити людей вчасно платити за комунальні послуги. У подальшому це сприятиме підвищенню їх якості і забезпечить киян теплом і комфортом, — додає директор.

Це другий розіграш призів серед киян. Перший провели у грудні 2008-го. Тоді обіцяли вручити дисконтні картки, за допомогою яких можна купувати товари зі знижками у деяких магазинах столиці. Але карток городянам не дали. "Картку добросовісного платника" обіцяють видати на наступному розіграші, наприкінці грудня 2009-го.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький роздасть золоті зливки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути