вівторок, 09 грудня 2008 16:50

Черновецький купив "роллс-ройс"

Черновецький купив "роллс-ройс"

Мер Києва Леонід Черновецький, 57 років, купив собі лімузин "роллс-ройс" в одному зі столичних автосалонів.

Відома приблизна ціна автівки — $1 млн і те, що вона чорного кольору. Черновецького вже бачили на новому авто у внутрішньому дворі мерії на Хрещатику.

Людина із найближчого оточення міського голови в адміністрації підтвердила цю інформацію "ГПУ" і додала, що своє попереднє авто, "майбах", Черновецький продав іще в серпні. А на "роллс-ройсі" він їздить Києвом приблизно місяць.

Після "майбаха" Черновецький їздив якийсь час на "мерседесі" за $700 тис. Раніше мера супроводжувала на цьому авто його охорона.

"Роллс-ройс" — друга за місяць велика покупка Леоніда Черновецького. 28 листопада він купив на аукціоні, влаштованому мерією, "Чайку" першого секретаря ЦК КПУ Володимира Щербицького. Мер заплатив за "Чайку" 1,5 млн грн.

Улітку Черновецький продав італійській групі "Інтеза Санпаоло" "Правекс-банк" за 493 млн євро. Столичний мер завжди підкреслює, що він заможна людина і статки заробив як бізнесмен. "Роллс-ройс" — статусний лімузин. У діловому світі не прийнято, аби власник сідав за його кермо сам, такою машиною має керувати особистий водій багатія.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький купив "роллс-ройс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути