Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2009 07:53

Брюс Вілліс буде акціонером черкаської горілки

Брюс Вілліс буде акціонером черкаської горілки

Американський актор Брюс Вілліс купить акції польсько-французького підприємства ""Бельведер Груп"". На наступному засіданні акціонерів може ввійти до ради директорів.

— Брюс Вілліс висловив бажання особисто, у тому числі фінансово, взяти участь у роботі компанії, аби пришвидшити розвиток марки "Собєскі" та інших брендів групи ""Бельведер"", — повідомляє 4 жовтня сайт компанії. Прес-служба "Бельведера" не уточнює, який пакет акцій хоче купити актор.

Із квітня Брюс Вілліс — обличчя горілки "Собєскі". Він з"явився у спеціально розробленій друкованій рекламі продукту, а також на різних заходах компанії в країнах Європи та Китаї.

В Україні цю горілку виробляють на Черкаському лікеро-горілчаному заводі. Із січня 2008-го він перейменований на "Буассон Еліт Бельведер Груп".

Завод розташований у селі Степанки, на 8-му кілометрі Смілянського шосе. Він виробляє вино "Сангрія", шампанське, слабоалкогольний напій "Джаз". Площа виробничого корпусу — 7300 кв. м. До підприємства можна дістатися залізницею, воно має   розвантажувальну рампу та спирто- і виносховище.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс буде акціонером черкаської горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути