Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2018 06:06

Бойовики розігнали батальйон Прилєпіна

В окупованому Донецьку російські куратори бойовиків розформували "гвардію" убитого ватажка Олександра Захарченка.

— Низка "спеціальних" підрозділів терористів паралізована через переформатування з "елітної особистої" гвардії в просту піхоту — гарматне м'ясо, — каже 46-річний Дмитро Тимчук, координатор громадської ініціативи "Інформаційний спротив". — Першим у списку став загін "Легіон". Наступною "реорганізують" Республіканську гвардію та 11-й мотострілецький полк бойовиків.

Також розігнали батальйон російського письменника і бойовика Захара Прилєпіна. Був створений у лютому 2017-го з прихильників літератора.

— У Донецьку роззброюють"прилєпінський батальйон" на території готелю "Прага", — повідомив спільник терористів Олександр Жучковський. — Було чути вибух і стрілянину. Нікого не випускають, "командир" батальйону Сергій Фомченков на прізвисько Фомич затриманий.

Бойовики заборонили в'їзд на окуповані території Прилєпіну і російському пропагандистові Олександру Козакову. Також із Донецька вигнали найближчого поплічника Захарченка — Олександра Тимофєєва та Дмитра Трапезнікова, який 10 днів виконував обов'язки ватажка терористів. Вони виїхали до Москви.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики розігнали батальйон Прилєпіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути