середа, 15 грудня 2010 05:15

Богдан Липський підпалив вагітну дружину

35-річну Наталію Липську із села Словіта Золочівського району на Львівщині підпалив її чоловік Богдан, 27 років. Жінка була на 40-му тижні вагітності.

Липські живуть у будинку матері Наталії. Виховують чотирьох дітей: 14-річну доньку та 11-річного сина жінки від першого шлюбу та спільних близнюків, 5 років.

— Скандалили часто. Він як вип'є — сварить її, б'є. Наталія йде в сільраду, пише заяву. Доки ми то діло розглядаємо — забирає скарги, — говорить голова сільради 52-річна Олександра Діжак. — Трохи дивна сім'я, але дуже роботяща. Що він на всі руки майстер, що вона. Богдан постійної роботи не має, а Наталія до вагітності на цегельному заводі в селі працювала.

10 грудня Богдан повернувся додому напідпитку. Дружина почала сваритися. Розлючений чоловік витяг із комори пляшку з бензином, облив дружину та підпалив ноги. Щоб не вибралася з хати, замкнув двері. Синтетичні спортивні штани спалахнули. На крики Наталії прибігла її матір. Викликала "швидку" та міліцію.

— Що там на подвір'ї коїлося, — продовжує Діжак. — Діти плачуть, Наталія голосить, мама кричить. Не знали, кого рятувати. Богдан уже сам надоумився, побіг у магазин за олією. Стали її мастити. За хвилин 20 "швидка" приїхала.

— Жінка була у важкому стані. Сильні опіки на животі, спині, ногах, — каже медик Тарас Хаба з львівської міської лікарні №8. — Їй зробили кесарів розтин. Донька здорова, вагою 4 кілограми. Аж потім узялися рятувати від травм жінку. Пацієнтка отримала 30 відсотків опіків шкіри, її стан важкий. Потрібно пересаджувати шкіру.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Липський підпалив вагітну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути