пʼятниця, 23 лютого 2018 06:25

Бойовик просив гроші на повернення в Астрахань

— Я покидаю республику, которую с братьями пытался защитить, — заявив на відео в лютому найманець ДНР із Росії Іван ­голованов на прізвисько Джокер.

Просить надіслати йому гроші, щоб зміг виїхати в Росію з окупованого Єнакієвого на Донеччині й "почати нове життя". Показує військовий квиток і "паспорт" ДНР.

Народився в російській Астрахані. Переїхав у село Малинівка Володарського району Донеччини. Воює проти України з 2014-го. Каже, що отримує 5 тис. рублів — 2,5 тис. грн, але ці гроші "йдуть на оплату комуналки".

2014-го був активним учасником "самооборони" ДНР під міськрадою Маріуполя. Потім брав участь у штурмі Донецької обладміністрації. Був стрільцем, "заступником начальника штабу" ДНР зі стройової частини.

У серпні 2015-го в Маріуполі Голованова подали в розшук. У російській соц­мережі створив альбом "Моя жизнь с 2014 года". Викладав фото зі зброєю на тлі військової техніки.

Терористу вдалося зібрати кошти. Написав про від'їзд до Ростова. 19 лютого був у Волгограді.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик просив гроші на повернення в Астрахань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути