середа, 11 лютого 2009 18:17

Бізнесмена Олега Грузіна вбили двома пострілами

В Ужгороді розстріляли бізнесмена Олега Грузіна, 39 років. Чоловіка вбили двома пострілами в голову.

Убивство сталося 5 лютого ввечері. О 19.00 Олег Грузін разом із товаришем під"їхали на джипі "Тойота Лендкрузер" до п"ятиповерхівки на вул. 8-го Березня. Водій узяв речі й зайшов у під"їзд будинку, а Грузін залишився чекати на передньому пасажирському сидінні. До авта підбіг чоловік, відчинив двері й двічі вистрелив бізнесмену в голову.

— Наш онук чув глухі стуки, — каже жителька п"ятиповерхівки Валентина Логойда. — Після того почувся тупіт утікаючої людини.

Тіло вбитого помітила перехожа. Перелякана жінка викликала міліцію з приміщення жіночої консультації. Міліціонери знайшли під ногами вбитого іноземний пістолет із глушником і три гільзи.

Олег Грузін володів автозаправною станцією та рестораном "Сармат" на вул. Минайській. Дружина вбитого Наталія Грузіна — депутат Ужгородської міської ради. Вона вважає, що чоловіка застрелили через бізнес. Конкретніше причину не називає. Міліціонери розшукують убивцю. У покійного лишилися син Ігор і донька Марина.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена Олега Грузіна вбили двома пострілами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути