пʼятниця, 28 жовтня 2016 06:25

Бійця АТО побили молотком у театрі

У Дніпровському оперному театрі 44-річна Марія Меншикова побила учасника АТО Костянтина Кравченка. 24 жовтня в антракті оперети "Травіата" Джузеппе Верді вдарила чоловіка дерев'яним молотком по голові.

Перед виставою Меншикова побачила в холі Кравченка у військовій формі. Він родом із Маріуполя, з літа 2014 року — командир взводу в полку "Дніпро-1". Брав участь у боях за Іловайськ, був поранений.

— Я — велика росіянка, а ви всі — тварюки. Вас убивати треба, — закричала на чоловіка. Той не ­реагував.

В антракті до Марії Меншикової підійшла дружина Кравченка, просила не лаятись. У відповідь почула образи.

— Меншикова кинулася на дружину бійця. Потягла її за волосся, розірвала ланцюжок на шиї, порвала сумку, — розповідає очевидець Владислава Левикіна, 34 роки. — Костя заступився за дружину. Меншикова намагалася бити його кулаками. Він тримав їй руки. Тоді вона почала махати ногами. У цей час підійшов якийсь чоловік, щоб їх розборонити. У момент, коли Костя йому пояснював причину конфлікту, Меншикова вдарила його молотком по голові. При цьому кричала, що військові вбивають на Донбасі мирних людей.

Марія Меншикова — прихильниця терористів. На її сторінках у соцмережах — фото з мітингів 2014 року. Вона збирає гроші для бойовиків.

Поліцейські затримали її, розпитали й відпустили.

— Жінка пояснила, що носить молоток для захисту від злодіїв. Також в її сумці виявили кухонний ніж. За завдання легких тілесних ушкоджень їй загрожує рік тюрми, — каже Анна Старчевська, 34 роки, з поліції Дніпра.

Костянтинові Кравченку в лікарні зашили рану на голові.

Зараз ви читаєте новину «Бійця АТО побили молотком у театрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути