четвер, 15 січня 2009 18:00

Банкомат із грошима вивезли санчатами

Банкомат із грошима вивезли санчатами

У ніч на 12 січня із приміщення компанії "Альфа-Нафта" в Чернігові викрали банкомат "Укрпромбанку".

Зловмисники розбили скло в дверях і відкрили засув. Банкомат при вході  не був прикріплений ні до підлоги, ні до стіни. Злочинці витягли 450-кілограмовий сейф, поклали його на санки і повезли до пустиря неподалік. За слідами санок міліція й шукала злодіїв. Банкомат знайшли в полі, біля майданчика, де комунальники вивантажують сніг.

Крадіям вдалося дістати з банкомату один ящик: валютний відсік, у якому не було грошей. Вони скинули сейф у кар"єр і присипали снігом. Відсік із 37 тис. грн так і залишився в банкоматі.

— Того ранку в 6.55 ми з дружиною йшли на роботу, — розповідає свідок 48-річний Леонід Одинець. — А біля нафтобази повно міліції, із вівчаркою. Думаю, мабуть, вкрали бензин. Собака довів до кар"єру. Щоб дістати банкомат, пригнали трактор. У них два троси порвалося — до обіду возилися.

— Поставили б нашим мужикам могорич, ми без трактора дістали б. Він же такий, як мій старий холодильник, — додає сусід Одинця Василь Василенко.

Зараз ви читаєте новину «Банкомат із грошима вивезли санчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути