Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2018 00:00

Автомобілі зупинилися в найбільших ямах міста

На понад годину кілька десятків машин зупинилися в найбільших ямах на дорогах Чернівців. Водії провели акцію, аби привернути увагу місцевої влади до поганого стану трас після зими.

Учасники телефонували в поліцію і повідомляли про аварії, в які потрапили. Патрульні їх фіксували й роз'яснювали, куди звертатися для компенсації збитків. На вулицях виникали затори.

Водночас під міськрадою майже 30 водіїв провели пікет. Скаржилися на комунальні служби, які не ремонтують дороги.

— У місті фактично відсутнє дорожнє покриття, — говорить адвокат Ірина Петрунько, 33 роки. — Водії пошкоджених авто можуть отримувати компенсації в судовому порядку. Треба знайти свідків аварії і правильно оформити ­протокол.

До протестувальників вийшов міський голова Олексій Каспрук. Запропонував чотири способи вирішити проблему: заасфальтувати ями, засипати їх щебенем, затрамбувати бруківкою чи не чіпати до повноцінного ремонту трас.

— Жахливий стан доріг через різкі морози й відлиги, — каже головний інженер комунального підприємства "МіськШЕП" Павло Олоєр, 62 роки. — Ремонт доріг почнеться в квітні.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі зупинилися в найбільших ямах міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути