четвер, 09 червня 2011 05:30

Арештовані втекли через ґрати

У неділю, 5 червня, із Миргородського ізолятора тимчасового утримання на Полтавщині втекли двоє підсудних — 25-річний Олександр Маляр та Юрій Сеник, 24 роки. Обидва мали отримати від семи років ув'язнення за розбої та крадіжки. Кажуть, начальника місцевої міліції вже звільнили із займаної посади.

— Після обіду їхали маршруткою, то за містом міліція зупиняла і провіряла машини, особливо легкові й грузові. Нас теж зупинили, визвали водія. Щось довго балакали. Потім почула, що вроді втекли з-під стражі якісь бандити, — переказує Оксана Бойко, жителька села Гаркушенеці Миргородського району.

У міліції розповідають, арештовані не були знайомі раніше, сиділи в одній камері.

— Зранку їх випустили на прогулянку, — каже Лариса Петренко з Миргородського райвідділу міліції. — Вони відігнули ґрати за прогулочним двором та втекли.

Миргородець Олександр Маляр раніше був судимий за грабіж, розбійні напади, мав справу з наркотиками. Вийшов на волю та знову почав красти. Перед Новим роком заліз у квартиру через вікно, вибивши скло, і на очах господаря вкрав мобільний телефон. Юрій Сеник із Чорнухинського району Полтавщини також має судимість. Він вибив вікно та заліз у квартиру пенсіонерки. Побив її, вимагаючи гроші.

Обидва засуджені мають на колінах витатуйовані зірки. Серед в'язнів це означає, що міліціонери не поставлять їх на коліна. У Сеника на плечі витатуйовано "БУР". На тюремному жаргоні — це внутрішня тюрма у виправній колонії для тих, хто не дотримується розпорядку.

У вівторок о 22 год. Олександра Маляра спіймали. За інформацію, що допоможе розшукати та затримати Юрія Сеника, обіцяють 10 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Арештовані втекли через ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути