пʼятниця, 30 грудня 2016 06:40

Японці знизять ціну на авто для поліції

Про зниження ціни на поза­шляховики для української поліції домовилися міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і Осамі Месуко — президент японської автомобільної корпорації "Мітцубісі моторс".

Наступного року японці передадуть Україні 653 джипи "Мітцубісі Аутлендер". Ціна кожного — 1  510  932 грн. У Європі подібні авто продають дорожче на 50 ­тис. грн.

— Поліції потрібна особлива комплектація автомобіля. Має бути спеціальне обладнання і кольорове оформлення. Це мало б підвищити вартість машини, але ми говоримо про великий обсяг поставок. Це — серйозний аргумент на користь оптимізації ціни для нас, — каже 52-річний Арсен Аваков, в уряді представляє "Народний фронт". — Знижка дасть змогу докупити ще кілька автомобілів.

Зараз основні машини патрульних поліцейських — японські легковики "Тойота Пріус". Їх є понад 1,5 тис. Такі авто для патрулювань використовують також у кількох містах Канади.

Зараз ви читаєте новину «Японці знизять ціну на авто для поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути