вівторок, 06 серпня 2019 00:20

Анастасію Шаповалову обварив окропом цивільний чоловік

В опіковому відділенні Запорізької лікарні №5 рятують 25-річну Анастасію Шаповалову. Під ранок 28 липня її облив окропом 33-річний цивільний чоловік.

Пара мешкає у приватному будинку. Жінка вистрибнула через вікно й покликала на допомогу. Доки могла говорити, розповіла, що з нею сталося.

— Прокинулася від дикого болю, коли чоловік лив окріп у рот. А потім вихлюпнув усе в обличчя, — пригадує. — Схопилася й побігла в коридор, він за мною з ножицями. Почав різати волосся. Потім вилляв ще літра чотири окропу. Кинулася бігти й вистрибнула у вікно. Якийсь хлопець викликав "швидку". А я ховалася в кущах.

Анастасія Шаповалова отримала 21% опіків обличчя, шиї, голови, верхніх і нижніх кінцівок. Обпечені слизові оболонки рота й трахеї.

— Вона певно, з відкритим ротом спала, обпечене все всередині, — каже 27-річна Злата Некрасова із благодійного фонду "Емоція". — У неї сильно розпухла голова, обпалене все обличчя.

Опіки глибокі. Але шанс на одужання є, за словами лікарів.

Анастасія Шаповалова — сирота. Виросла в дитячому будинку. Мають спільних дітей — 6-річного сина та доньку, 4 роки. Про самого чоловіка сусіди кажуть, що він наркозалежний і не вперше піднімав руку на дружину.

Зараз жінці потрібні дорогі медикаменти та кров. Усім необхідним допомагають волонтери та небайдужі мешканці міста. Попереду на Анастасію чекають численні операції.

Підозрюваний утік одразу після скоєного. Його розшукує поліція. За завдання тілесних ушкоджень може потрапити у тюрму на три роки. Дітей тимчасово забрала до себе їхня баба по батькові.

Зараз ви читаєте новину «Анастасію Шаповалову обварив окропом цивільний чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути