вівторок, 29 жовтня 2019 00:50

Анастасія Поліщук украла 3-місячного хлопчика

Автор: FACEBOOK.COM.COM
  У Анастасії Поліщук із райцентру Бердичів Житомирської області стався викидень. Після цього жінка вирішила, що більше не зможе мати дитини. Вигадувала план викрадення чужої
У Анастасії Поліщук із райцентру Бердичів Житомирської області стався викидень. Після цього жінка вирішила, що більше не зможе мати дитини. Вигадувала план викрадення чужої

25 жовтня суд міста Ірпінь Київської області відправив під домашній арешт 26-річну Анастасію Поліщук. За два дні до цього вона вкрала 3-місячного Дениса Туженова в селищі Коцюбинське. Забрала його з візочка і втекла на таксі, доки мати 19-річна Олена зайшла на пошту.

Поліцейські оголосили план "Перехват" в області. За 4 год. знайшли сіре таксі "Део Ланос". Водій розповів, що жінку з немовлям висадив у селі Софійська Борщагівка. За кілька годин Анастасію спіймали.

— Вона була у ­квартирі. У ліжку спало немовля. Анастасія запевняла, що то її син, — говорить 44-річний Олег Петренко з Ірпінського відділу поліції. — Коли привезли справжню матір — почала казати, що позичила дитину, планувала повернути. Зараз зізнається, що збиралася виховувати хлопчика як свого.

Анастасія і Олена познайомилися напередодні викрадення.

— Почали спілкуватися в інтернеті у групі допомоги молодим матерям. Сказала, що хоче допомогти діткам. Запропонувала разом піти по подарунки для малюків, — каже Олена. — Здалася доброю, чуйною. Розповідала, що має 7-річну дитину, вагітна другою.

Жінки пішли разом у магазин. Олена купила там памперси.

— Потім мені треба було зайти на пошту, — продовжує Олена. — Малий саме заснув. Настя запропонувала постояти з ним на вулиці, бо ж у відділенні шум. Коли я за­йшла — вона ­зникла.

Анастасія Поліщук родом із райцентру Бердичів Житомирської області. Закінчила місцевий коледж за фахом — вихователь. 2014-го у складі добровольчого батальйону "Азов" воювала на Донбасі. Отримала контузію. Потім переїхала до Києва.

— У перших стосунках вона не могла мати дітей. В АТО познайомилася з чоловіком, завагітніла. Але стався викидень, — продовжує Олег Петренко. — Про це чоловікові не сказала, продовжувала імітувати вагітність. Виношувала план, де вкрасти малюка.

Три місяці Анастасія жила в готелі. Батькам казала, що в пологовому будинку. У цей час долучилася до волонтерських спільнот у соціальних мережах, які пропонують допомогу молодим батькам.

За викрадення дитини Анастасії Поліщук загрожує п'ять років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Поліщук украла 3-місячного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути