вівторок, 13 травня 2008 07:12

Олександр Єфремов помер на зустрічі випускників

29 квітня вперше за 30 років зустрічалися випускники школи села Кустолове Новосанжарського району Полтавщини. 47-річному Олександрові Єфремову з села Нехвороща стало зле. Чоловік вийшов зі школи й помер.

Випускники зібралися у своєму класі. Вирішили провести зустріч як екзамен. Спочатку про себе мали розповідати учні, потім — учителі. Про життя колишніх випускників розпитувала вчителька Галина Мехедько. Після розповідей жартома почала перекличку. Олександр Єфремов підняв руку та попросився вийти.

Хтось із однокласників пожартував, що Сашко не вивчив урок. Потім вирішили сходити на кладовище, де поховані вчителі. Взяли квіти. Вийшли на подвір"я й побачили Олександра. Ймовірно, він ішов до лікарні.

Поховали Олександра Єфремова в селі Варварівка Новосанжарського району. Там живуть його мати Катерина, дві сестри і брат. Власних дітей Олександр не мав. Жив у цивільному шлюбі з Наталією в селі Нехвороща Новосанжарського району. Все життя пропрацював робітником у сейсморозвідці. Був хорошим майстром.

Керівництво сейсморозвідки оплатило витрати на поховання. На кладовищі були всі однокласники, які приїжджали на зустріч.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Єфремов помер на зустрічі випускників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути