вівторок, 21 вересня 2010 08:10

Ахметов хоче купити квартиру Лесі Ґонґадзе

Леся Ґонґадзе, мати загиблого журналіста Георгія Ґонґадзе, відмовилася від квартири, яку їй запропонував купити український мільярдер Рінат Ахметов, 44 роки.

— Питання квартири, матеріальна допомога чи інші коштовні подарунки для мене не актуальні, — каже 66-річна Леся Теодорівна Ґонґадзе. — Пріоритетом для мене є справа з розслідування вбивства мого сина, а не те, де я живу і який у мене туалет.

Пропозицію з квартирою озвучила заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман 18 вересня в ефірі програми "Шустер лайв".

— Вона живе в комунальній квартирі, де є спільний туалєт і три п"яниці живуть, і вона мусить за ними це все мити, — розповіла Ганна Герман, 51 рік. — Дізнавшись про таку страшну ситуацію в її житті, Рінат Леонідович сказав: "Поїдьте, хай вона вибере собі найкращу квартиру в Львові, і я готовий сьогодні її купити".

Зі слів Ганни Герман, Леся Ґонґадзе відмовилася через скромність:

— "Це, мабуть, не підійде, якщо я це візьму, бо таких бідних немолодих жінок в Україні дуже багато, і це буде несправедливо", — переповідає слова матері Ганна Герман. — Я думаю, що навіть без її волі, ми зробимо це.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов хоче купити квартиру Лесі Ґонґадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути