вівторок, 19 вересня 2017 06:00

Agroexpo-2017: Новий рекорд для України

Автор: www.ukragroexpo.com
  Agroexpo має полігон для тестування тракторів та іншої сільськогосподарської техніки в умовах, наближених до польових. Він займає 60 тисяч квадратних метрів. Також можна побачити під час роботи будівельну техніку і навантажувачі
Agroexpo має полігон для тестування тракторів та іншої сільськогосподарської техніки в умовах, наближених до польових. Він займає 60 тисяч квадратних метрів. Також можна побачити під час роботи будівельну техніку і навантажувачі

Міжнародна агропромислова ­виставка Agroexpo відбудеться 20–23 вересня у Кропивницькому на вул. Мурманська, 8. Захід ­проходить щорічно. У ньому ­візьмуть участь 470 профільних українських та іноземних компаній.

— Agroexpo дозволяє компаніям-експонентам показати весь номенклатурний ряд своєї техніки. Завдяки ліберальній ціновій політиці навіть невелика компанія має змогу взяти участь, — говорить директор виставки Ігор Глібко.

Виставка Agroexpo займає рекордні для України 100 тис. кв. м. виставкових площ, які організатори в подальшому планують збільшувати.

— На заході відвідувачі побачать сучасні техніку й технології. Також представимо транспорт і спецтехніку, тару, упаковку, — продовжує Ігор Глібко. — Розкажемо про новинки в будівництві, альтернативній енергетиці, екології та переробці відходів у агропромисловому комплексі.

Унікальною особливістю Agroexpo є можливість побачити роботу техніки в польових умовах на спеціальному полігоні площею 60 тис. кв. м.

— Agroexpo має найбільший в Україні спеціалізований комплекс із відкритими та критими виставковими майданчиками, полігон для польового показу всіх видів сільськогосподарської техніки й технологій, полігон для тестування тракторів та іншої самохідної техніки за програмою "тест-драйв", полігон для демонстрації і тестування навантажувачів, спеціальної та будівельної техніки. Також будуть два окремі павільйони для показу сільськогосподарських тварин і птиці, виставка новинок від українських автосалонів AutoLand.

Відвідувачі зможуть розважитися під час народного "Покровського ярмарку" з конкурсами, частуваннями, сувенірною продукцією від майстрів з усіх куточків України, а також випробувати свої сили під час стронгмен-шоу від Василя Вірастюка.

Зараз ви читаєте новину «Agroexpo-2017: Новий рекорд для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути