Ексклюзиви
вівторок, 28 липня 2009 07:44

47 туристів потрапили в аварію

Увечері 25 липня на трасі Краків—Хшанув на півдні Польщі перекинувся пасажирський рейсовий автобус із 47 українськими туристами. Дев"ять із них потрапили до лікарні.

Туристи їхали зі Львова до німецького міста Карлсруе. На європейській трасі А4 автобус виїхав на узбіччя та перекинувся на бік. Вісім людей отримали незначні тілесні ушкодження. У лікарні їм надали допомогу і відпустили. Один пасажир травмував хребет, тому залишився під наглядом лікарів.

Польська поліція причиною ДТП вважає неуважність водія. Припускають, що він заснув за кермом. Німецькі автоперевізники зобов"язалися забезпечити подальше пересування пасажирів іншим автобусом до Карлсруе.

Автобус, що потрапив у аварію, належить німецькій фірмі "Крафт".

— Без коментарів, — кидає слухавку працівник офісу фірми "Крафт" у Львові. Розмовляти з журналістами відмовилися й у центральному офісі в Києві.

— Я здивований, що таке трапилося з автобусом "Крафту", — каже 47-річний директор туристичної агенції подорожей "Тур-ретур" у Львові Микола Шевчук. — Це фірма європейського рівня. Я з нею не один рік працюю і не пам"ятаю, аби ці автобуси не оглядав механік, а водіїв — лікар.

Зараз ви читаєте новину «47 туристів потрапили в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути