пʼятниця, 08 серпня 2008 07:07

3-річна Софія загинула на атракціоні в Криму

У вівторок близько десятої вечора 21-річна Дарія з донькою Софією, 3 роки, гуляла територією пансіонату "Кримське Примор"я" в селі Курортне Феодосійського району Криму. Вони приїхали з Рівного. Перший день відпочивали на півострові.

Неподалік було шість дитячих атракціонів, які днями відкрилися на території пансіонату.

— Мати була з компанією подруг, в яких були теж малі діти. І вона на секунду відволіклася, — розповідає Сергій Карєєв із прес-служби управління МНС Феодосії. — Коли захотіла запитати у доньки, на якому атракціоні вона хоче покататися, її вже не було поруч. Маленька якимсь чином подолала невисоку огорожу і пробралася на майданчик атракціонів.

Атракціон "Лебеді" огороджений метровим залізним парканом.

— Коли мати почала озиратися, щоб знайти дитину, то була шокована — її донька висіла на одній зі штанг, яка підтримує кабінку, — каже Карєєв.

Коли Софію зняли з атракціону, в неї майже не прослуховувався пульс, із рота йшла піна. Відпочиваючі кинулися робити штучне дихання, масаж серця. Потім понесли її в травмпункт, де фельдшери із прибулими лікарями "швидкої" намагалися реанімувати дівчинку. Але за 10 хв. Софія померла.

— Розтин провели наступного дня. До цього ніхто не знав, від чого загинула дівчинка, — каже Анна Охрименко, заступник начальника Феодосійської міліції. — Думали, що карусель працювала, але з"ясувалося, що на той момент вона стояла. Лише судмедексперт сказав, що дівчинку вбило струмом. Атракціони не були знеструмлені.

Зараз ви читаєте новину «3-річна Софія загинула на атракціоні в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути