пʼятниця, 28 грудня 2012 05:15

3Д-шоу "Снігова королева" засвистали глядачі

— Ганьба! — кричить сива жінка біля каси у Львівському театрі опери та балету після вистави "Снігова королева" в суботу, 22 грудня. Вона з дівчинкою років 12.

— Поверніть нам кошти. У житті би не повелася на афіші, якби знала, що буде таке низькопробне видовище. Це не варте ані тих грошей, ані сцени оперного театру.

Жінку підтримують ще п'ятеро осіб.

— Нам обіцяли 3Д, — доводить касирці чоловік із хлопчиком років 9. — А замість того дали якісь пластмасові окуляри, ми не бачили ніяких спецефектів. Стояв телевізор на сцені — ото і всі декорації. Актори грали по дві ролі. Нам обіцяли, що виставу вперше переклали на українську. Кай забував українські слова і говорив російською, три пісні звучали російською.

Виставу привезло з Києва агентство "Прем'єра", яке до того організовувало концерт німецького гурту "Скорпіонс". Квитки на "Снігову королеву" коштували від 80 до 220 грн. Були три покази — об 11.00, 14.00 і 17.00.

— До нас не може бути жодних претензій, — каже заступник директора оперного театру Юрій Грех, 50 років. — Ми здаємо приміщення в оренду. Звичайно, дивимося, чи серйозні люди приїжджають. "Прем'єра" — відома. Вони Елтона Джона до Києва привозили. А дитячої вистави в нашому театрі немає, тому ми повірили їм і дали приміщення. Діти лишилися задоволені, це батьки обурювалися.

Після того, як глядачі першої вистави здійняли галас у театрі, Юрій Владиславович пішов подивитися шоу о 14.00.

— Актори грали добре, — каже. — Кай співав наживо гарним професійним голосом. Бракувало видовища. Тому проблема одна — за таку виставу запросили занадто високу ціну.

У "Прем'єрі" не змогли прокоментувати випадок. Сказали, що режисер спектаклю на гастролях.

Зараз ви читаєте новину «3Д-шоу "Снігова королева" засвистали глядачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути