середа, 09 січня 2013 10:36

3-річний Данило Шкуров випав з восьмого поверху в сніговий намет

5 січня приблизно пів на третю дня Лілія Шкурова, 29 років, не застала 3-річного сина Данила в кімнаті.

— Лиля готовила праздничные блюда на кухне, а малой игрался в комнате, — розповідає сусідка Ірина Захарова, 57 років. — Аж чує, щось він затих. Зайшла в кімнату, його нема. Даня, Даня — мовчить. Тут штора хитається. Вона до неї, а вікно відчинене. Вона вниз — Даня в снігу лежить.

Сусіди збіглися на вулицю.

— Малий тихенько плакав, — говорить Марина Брюхова, 36 років. — Маму кликав. "Швидка" приїхала. Його обережно поклали на ноші й повезли до "неотложки". Кажуть, дитина у важкому стані, внутрішні органи забилися. Але живий Данечка. Мати біля нього увесь час. Малому роблять томограму голови.

Від смерті дитину врятувала кучугура. Біля 9-поверхівки на просп. Тракторобудівників намело чимало снігу.

— Хлопцю пощастило, замети там по коліно. Тільки-тільки сніг випав. Ще не притоптали, — каже Оксана Калмикова, 34 роки, з Центру громадських зв'язків УМВС в Харківській області.

Данило жив з матір'ю.

— Батька ніхто не бачив. Ліля працює продавцем на лотку. Самій їй важко. Ми всім під'їздом допомагаємо — хто кофтину принесе, з якої свої діти виросли, хто іграшку дасть. Сподіваємося, що він викарабкається, — говорить сусідка Ірина Остій, 38 років.

Торік у Харкові з вікон випали троє малюків. Двоє загинули. Діти спиралися на протимоскітні сітки, ті не витримали ваги.

2-річний Яків Дорошко випав із четвертого поверху в двір університету громадського захисту, біля ґанку медпункту. Після падіння з 12-метрової висоти у дитини зупинилося серце. Але миттєво допомогли рятувальники. Яків вижив. Лікарі не виявили у нього жодного перелому.

Зараз ви читаєте новину «3-річний Данило Шкуров випав з восьмого поверху в сніговий намет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути