Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2012 00:00

200-метровий дах упав на автомобілі

Близько 100 дерев повалив ураган у середу в Сімферополі. Пориви вітру сягали 25-30 м/с. Одне з дерев упало на двох дівчат, що йшли вулицею. Із переломами ніг їх відвезли в лікарню. Рятувальники оголосили штормове попередження.

На вул. Севастопольській, 20-а, шквальний вітер зірвав дах з офісу акціонерної компанії "Кримпастранс". 200-метрова конструкція з висоти четвертого поверху впала на припарковані під будівлею автомобілі.

— Ветер такой, что на улице все переворачивает. Машины, которые стояли возле здания, работников предприятия. У всех погнутые крыши и капоты, разбитые окна. Сейчас идет сбор акционеров предприятия. Будут решать, как ремонтировать крышу и машины, — розповідає в четвер уранці диспетчер "Кримпастрансу".

На бульв. Івана Франка поряд із будівлею управління Служби безпеки 10-метрове дерево впало на "Фольксваґен Ґольф". Проломило дах автівки. За словами власника, вона застрахована. В іншому районі міста вітер зірвав частину даху з п'ятиповерхівки та закинув його на дерева сусіднього парку.

— Двигался по улице Жукова, на повороте чуть дерево не прибило. Успел уехать, за мной свалилось, — каже сімферополець Олександр Палочкін, 21 рік. — А в Таврийском университете, перед главным корпусом, упал тополь-великан. Повезло, что по аллее никто не шел. Всюду провода оголенные.

Зараз ви читаєте новину «200-метровий дах упав на автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути