вівторок, 01 листопада 2011 00:15

10 мільйонів гривень виграв інженер-будівельник

Столичний інженер-будівельник 53-річний Валерій виграв у лотерею 10 мільйонів гривень. Це найбільший виграш за часи державної лотереї "Лото-Забава".

— Виграв 16 жовтня, — каже. — 10 днів не заявляв про виграш, звикав. Перші два дні погано спав, а потім нормально.

Киянин грає в лотерею з радянських часів, ще зі "Спортлото". Тоді виграв один раз 3 крб, другий — 5. Три роки тому — чайник та кухонний комбайн. Щонеділі купує cім білетів — на 100 грн.

— Ніколи нічого не знаходив, не можу сказати, що я щасливий, — червоніє Валерій. Худорлявий, невисокого зросту. Прізвища свого не називає. — Цього разу поїхав на обід з роботи, по дорозі заглухла машина. То я пішов і купив білети. Не витягував з-поміж інших, взяв підряд. Завжди беру їх в одному й тому ж місці, продавщиця мене знає. Тепер і ходити туди страшно.

Валерій із родиною живе на першому поверсі у трикімнатній квартирі на Борщагівці: він з дружиною, син 30-річний Володимир із дружиною та двома дітьми 3 та 4 роки. Донька — 22-річна Інна — вчиться на психолога в університеті Тараса Шевченка, підробляє в центрі розвитку дитини. Винаймає житло.

— Ми коли дізналися про виграш — розплакалися. Нас із дружиною вдома не було, в Миколаїв їздили, — розповідає Володимир, він теж працює будівельником. — Батько з малими перед телевізором сидів. Вони йому кольори кульок називали, допомагали. Коли зрозумів, що він виграв, одразу дітям сказав, що квартиру нову нам купить. Вони тепер питають постійно — коли вже?

Валерій каже, що, окрім житла для дітей, планує відкрити власну справу в будівельній сфері. Частину грошей передасть на будівництво церкви, де зараз працює. І храму в Житомирській області, там живе його мати.

— А якщо друзі чи родичі попросять допомоги — поможу. Ховатися не буду, я ні в кого нічого не вкрав, а виграв, — пояснює. — Білети і далі купуватиму на 100 гривень.

Виплачувати виграш переможцеві будуть 18 місяців частинами. Родина поки що не отримала ніяких грошей.

29 жовтня у Львові зірваний ще один джек-пот лотереї "Мегалот" — 13 млн 810 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «10 мільйонів гривень виграв інженер-будівельник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути