пʼятниця, 26 лютого 2021 12:00

"Жили без зв'язку". Позитив поділився враженнями від подорожі Болівією

"Жили без зв'язку". Позитив поділився враженнями від подорожі Болівією
Позитив поділився деталями зйомок та враженнями від подорожі Болівією. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Артист Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, був ведучим 1-го випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Новий сезон". Він поділився деталями зйомок та враженнями від подорожі Болівією.

Музиканту випала безлімітна картка, але він вирішив провести вікенд не в люксових номерах, а в еколоджі посеред національного парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки замість ведучих. Продюсерка тревелу поділилася подробицями нового сезону

"Люблю намети, природу. Мені не потрібен кондиціонер і суперумови. У будинку були москітна сітка, лампочка і можливість зарядити телефон – це головне. Та й телефон був не потрібен. Усі ці дні ми жили без зв'язку, я дуже від цього кайфував. Коли змирився і усвідомив, що мене ніхто не чіпатиме, не буде писати смс і ділитися новинами, почав насолоджуватися єднанням з природою. Де ще я зміг би вимкнути телефон і зникнути на 3 дні? Почалася би метушня, був би капець. Я кайфонув, було навіть складно знову звикати до телефону", - розповів ведучий тревела, що показує "Новий канал".

Ведуча 1-го випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Новий сезон" Мішель Андраде подорожувала своєю батьківщиною та розповіла, що Болівія - країна з традиціями, які дісталися місцевим ще від древніх цивілізацій.

Зараз ви читаєте новину «"Жили без зв'язку". Позитив поділився враженнями від подорожі Болівією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути