четвер, 22 квітня 2021 15:19

Ведуча тревелу взяла участь у ритуалі заради щирого кохання

Ведуча тревел-шоу Василіса Хвостова побувала в Сальвадорі, де відвідала індіанців піпілі. Вони шанують традиції предків і досі проводять стародавні ритуали.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Хвостова стала учасницею ритуалу під час зйомок шоу
Хвостова стала учасницею ритуалу під час зйомок шоу

Хвостова стала учасницею ритуалу під час зйомок шоу "Орел та Решка. Чудеса світу", що показує "Новий канал". Жінка зазначила, що спочатку її "заявку" мали схвалити старійшини. Після того, як вони погодилися, шамани відвели її в спеціальне місце. Там вона пройшла стародавній обряд.

"Усі ритуали піпілі пов'язані з природою, тому проводяться просто неба. Почалося все з очищення – мене окурили димом від трав, який позбавляє тривоги, злих помислів та негативної енергії. Далі мені потрібно було зняти взуття, щоб відчути силу природи. Лише після цього розпочався обряд", - зауважила ведуча.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Хвостова стала учасницею ритуалу під час зйомок шоу
Хвостова стала учасницею ритуалу під час зйомок шоу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смачно і ситно". Які фірмові страви варто скуштувати в Мексиці

Спочатку шаман звернувся до духів і природи і попросив їх бути прихильними. Потім учасники ритуалу та шаман викликали священний вогонь. Після того, як ведуча озвучала бажання, вогонь задобрювали: кинули в нього корицю і кунжут. Наостанок вогню подякували за те, що він виконає бажання. Хвостова загадала щире кохання.

Ведуча тревел-шоу Василіса Хвостова розповіла, як козел став мером техаського міста Лахітас. Його звати Клей Генрі. У гості до мера треба брати частування, що і зробила Хвостова.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча тревелу взяла участь у ритуалі заради щирого кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути