Ексклюзиви
четвер, 11 лютого 2021 10:04

Ведуча стала жертвою в'єтнамських злодіїв

Ведуча стала жертвою в'єтнамських злодіїв
Анастасія Кошман стала жертвою в'єтнамських злодіїв. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

У ведучої тревел-проєкту Анастасії Кошман ледь не вкрали гроші та документи під час зйомок у В'єтнамі.

"Ми прогулювались якось увечері по місту у В'єтнамі. Аж раптом у режисерки-операторки Юлі мало не вихопили сумку, яка висіла через плече", - поділилася ведуча реаліті "У кого більше", яке показує "Новий канал".

Жінка зауважила, що їх попереджали за такі екстремальні ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Неможливо зупинитися". Ведучі тревелу дали поради, що скуштувати в Туреччині

"Йшли по тротуару, а повз проїжджав мопед. Під'їжджаючи ближче до нас, в'єтнамець почав гальмувати, потім заїхав трошки на бордюр, вхопився за сумку Юлі і ривком рушив вперед, намагаючись зірвати її з плеча. Я не знаю, як пощастило, що ланцюжок не порвався, і сумка з паспортами і грошима залишилась у режисерки. Заспокоївшись, ми зрозуміли, що якби тому чоловіку все вдалося, то ми ніколи в житті його не знайшли б. Він на мопеді миттю втік, а пояснити поліції потім, який чоловік та на якому транспорті, ми точно не змогли б", - розповіла Кошман.

Ведуча тревелу Аліна Мисечко влаштувалася у непальській столиці Катманду до ресторану, в якому її колегами стали роботи-офіціанти. У ресторані відвідувачі майже не контактують з персоналом. На столах є мультимедійне меню, за допомогою якого можна обрати страви і напої. Замовлення приносить робот, який говорить англійською та непальською мовами.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча стала жертвою в'єтнамських злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути