Ексклюзиви
понеділок, 11 січня 2021 18:49

Ведуча пожертвувала сиротам майже половину зароблених у Непалі грошей

У новому випуску тревел-шоу "У кого більше" ведуча Аліна Мисечко попросилася переночувати в дитячий притулок в Непалі.

"У нас живуть діти-сироти і діти з бідних сімей. Ми даємо їм їжу, житло і навчаємо їх. Я попросив Аліну навчити чомусь діток, як певна плата за нічліг. Вона показала їм український народний танець", - розказав директор притулку Камал.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Ведуча познайомилася з дівчинкою, яка живе в дитячому притулку
Ведуча познайомилася з дівчинкою, яка живе в дитячому притулку

Мисечко познайомилася з дівчинкою Пуза.

"Маю багато друзів тут. Одна з найкращих подруг - 12-річна Хіту. Вона має батьків, але вони дуже бідні. Їжі не вистачає на всіх, тому віддали її до притулку", - каже Пуза ведучій "Нового каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Хвостова екстремально політала в долині Рейну

Пуза ніколи не бачила справжніх батьків і не знає, що таке колискова. Мисечко пішла до директора і пожертвувала на притулок 1,5 тис. рупій - майже половину зароблених за перший день в Непалі грошей.

Ведуча тревелу Аліна Мисечко влаштувалася у непальській столиці Катманду до ресторану, в якому її колегами стали роботи-офіціанти.

У ресторані відвідувачі майже не контактують з персоналом. На столах є мультимедійне меню, за допомогою якого можна обрати страви і напої. Замовлення приносить робот, який говорить англійською та непальською мовами. Офіціанти можуть не лише побажати смачного. Вони ще спілкуються з відвідувачами, за що отримують чайові.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча пожертвувала сиротам майже половину зароблених у Непалі грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути