Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2020 11:25

В Україні дешевшають авіаквитки на популярні напрямки

В Україні дешевшають авіаквитки на популярні напрямки
Експерти e-bilet.com.ua радять скористатися загальною тенденцією і відправитися в зарубіжні країни, відкриті для відвідування. Фото: AntonivTours.Com

В Україні помітно подешевшали авіаквитки на популярні напрямки.

Про це свідчить статистика онлайн-сервісу покупки і бронювання квитків
E Bilet.

Зниження чека на понад 30% зафіксовано практично в усіх напрямках.

Куди вигідно відправитися в листопаді?

Значно заощадити бюджет вдасться туристам, які вилітають в Берлін: ціни впали до мінімуму за останній рік і тримаються на рівні 670 UAH, що в 2,2 рази менше, ніж розцінки за попередні періоди.

На 63% знизилися ціни на авіаквитки до Варшави: якщо в травні переліт на одного дорослого в середньому обходився в 1450 UAH, то зараз відправитися в одне з найкрасивіших міст Європи можна за 530 UAH. Наполовину подешевшали квитки на літак до Нью-Йорка - ще в серпні авіаперевізники запитували в середньому від 14 000 UAH, а в жовтні знизили ціни до 7000 UAH.

Втім, особливо ефектно виглядає падіння цін на напрямок Київ-Стамбул: ціни впали більш ніж у 3 рази порівняно з травнем минулого року - з 5620 до 1646 UAH.

Експерти e-bilet.com.ua радять скористатися загальною тенденцією і відправитися в зарубіжні країни, відкриті для відвідування.

Коронавірус і польоти: про що корисно пам'ятати

З метою попередження епідемії багато країн поміняли правила в'їзду в країну для іноземців. Не залишилися без змін і внутрішні розпорядки, що стосуються виїзду громадян України за її межі.

Тому, плануючи подорож, обов'язково уточніть актуальну інформацію через консульства, посольства, а також у представництвах Державної прикордонної служби України та Міністерства закордонних справ. Інакше є ризик "застрягти" в аеропорту або транзитній зоні: вас можуть не випустити з країни або, навпаки, затримати на кордоні.

Зараз ви читаєте новину «В Україні дешевшають авіаквитки на популярні напрямки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути