понеділок, 27 серпня 2012 17:04

У Лисячій бухті переслідується хамство і завжди дружня атмосфера
9

Навіть якщо людина не збиралась роздягатися - на третій день це зробить
Фото: Фото: livejournal.com/artkavun.kherson.ua
У бухті немає "чужих дітей"
Тут панує дружня, нудистсько-растаманська атмосфера

31-річний киянин Святослав Зайцев щороку відпочиває на нудиських пляжах. Каже, що свій улюблений Коктебель мусив замінити на Лисячу бухту. Gazeta.ua він розповів різницю між цими двома місцями любителів нудизму.

"У Лисячій бухті дружня атмосфера, всі тобі як брати і сестри. Якщо ти приходиш і питаєш у людей по сусідству, чи можна тут поставити намет, вони відразу тобі допомагають: намет ставлять самі, вогнище для тебе розпалюють."

Сусіди твої обов'язково будуть цікавими людьми, а не просто жлобами, які приїхали відпочивати, плюючи на всіх. Раз я познайомився з людьми з Новосибірська, які 2 тижні їхали "уазиком", щоб тиждень потусити у бухті. Дівчина, яка приїхала, займається капуейрою –бразильським бойовим мистецтвом, що поєднує в собі танці, музику, акробатику. Дуже цікаво було в неї повчитися.

"У "Лисці" найкрасивіша дівчата. Пара, яка приїхала зі Швейцарії і яка мандрує по всьому світу, сказала, що красивіших дівчат, ніж у Лисячій бухті, не бачила. Розповіла Валентина зі Світловодська. Їй 42, бой-френду – 36. Притягла його, бо сказали, що відпочивати тут класно. Йдуть по берегу. Тягнуть сумки з каструлями, їжею, і тут на зустріч дві молоденькі білявки з розкішними фігурами, з поголеними лобками.Той бой-френд - за сумки –і попер швидше."

У бухті чистіша вода, ніж у Коктебелі. Дельфіни близько до берега підходять.

Хамство переслідується, хоча ж офіційних законів там нема і всім начебто все можна. Бачив, як прийшли нахабні москвичі і поставили намет, перекривши цим вихід іншим людям з їхнього намету. Вони почали сваритися. Тут підійшов Максим – він там неофіційний лідер і тихенько так сказав: "Приберіть намет" --"А что такое?!" -- "Приберіть, бо зверху камінням закидаю".

У Лисячій бухті багато дітей, будь-якого віку. Я бачив, починаючи від 9-ти місяців. Для них є спеціальна територія "Нюшка" ( вся "лиска" поділена на зони: "Куба","Едем", "Зеленка" тощо) . Там не можна голосно розмовляти, співати. Там не існує поняття "чужі діти". Будь-яка дитина може зайти до когось у намет і взяти щось, за дітьми всі наглядають.

"Навіть якщо людина приїхала з твердим переконанням не роздягатися, на третій день це зробить. Не тому, що її змушують,а тому, що вона зрозуміє сама, що так краще, природніше. Зрештою корисніше для здоров'я. Я дуже некомфортно і стисло відчуваю себе у плавках. Голий – ти розкутий, зливаєшся з природою."

Ніхто ні на кого не витріщається, нема роззяв охочих до оголеного тіла. Навіть, коли хтось вранці біля моря оновлює свою інтимну зачіску ніхто на це не дивиться. Все природно.

"Відпочивати у "Лисці" дешево. Я витрачав десь 200 гривень на їжу. Переважно готуєш собі сам, можна сходити в кафе."

Назвав Святослав і мінуси Лисячої бухти.

"Нема прісної води, треба або її привозити, або купувати на місці, або годинку в гори до джерела підійматися. Я добігав за 40 хвилин. Але там краса неймовірна, зелені багато, коні пасуться.

Також проблема туалетів. Є платні по 2 гривні. Але, якщо ти там місяць, то дорого виходить. Можна ходити в спеціальне місце, його називають "долиною мертвих черепах", -- туди всі ходять в туалет. Одного ранку я прокинувся, побіг, а там сидять, мало не рядочком, хлопці й дівчата. Але то таке, звикаєш".

Зараз ви читаєте новину «У Лисячій бухті переслідується хамство і завжди дружня атмосфера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути