пʼятниця, 15 січня 2021 20:08

"Тайка шукала товариша по пляшці". Ведуча тревелу виконувала обов'язки "дринкбаді"

Ведуча проєкту "У кого більше" Ольга Манько заздалегідь знайшла вакансію особистої асистентки багачки в Таїланді. Посада називається "дринкбаді". Від ведучої вимагалася готовність випити алкогольних напоїв з роботодавцем.

"Я йшла працювати до багатої тайки звичайною помічницею. В умовах було зазначено, що маю виконувати усі її завдання. Наприклад , піти на пробіжку чи вигуляти песика. А вийшло так, що моя тайка шукала більше товариша по пляшці – "дринкбаді", а не помічницю. Мабуть, у неї в житті був такий період, коли хотілося випити. Тому і мені довелося з нею тусити. Я не шукала цю професію – взагалі багато не п'ю. А моя тайка вливала в себе літри алкоголю і якимось дивом лишалася тверезою. Я намагалася робити вигляд, що п'ю. Це був дивний досвід. Частково робота, а частково ми розважалися, як подруги", - розповіла ведуча проєкту, яке показує "Новий канал".

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Манько наливала шампанське роботодавиці під час ранкової пробіжки теж.
Манько наливала шампанське роботодавиці під час ранкової пробіжки теж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучого тревелу відправили збирати галюциногенний мед гімалайських бджіл

Манько наливала шампанське роботодавиці під час ранкової пробіжки теж.

Ведучі Ольга Манько та Максим Узол показали у своєму блозі на YouTube космічний об'єкт на Львівщині. Вони розповіли, що до Центру космічних досліджень і зв'язку можна потрапити лише за попередньою реєстрацією.

Зараз ви читаєте новину «"Тайка шукала товариша по пляшці". Ведуча тревелу виконувала обов'язки "дринкбаді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути