вівторок, 30 квітня 2019 02:25

Обличчям в асфальт: блогерка оригінально позує на фоні пам'яток

Обличчям в асфальт: блогерка оригінально позує на фоні пам'яток
Стефані Лі Роуз зробила тисячі антиселфі на тлі визначних пам'яток Фото: instagram.com/stefdies

Близько восьми років художниця Стефані Лі Роуз документує свої подорожі, показуючи на першому плані пам'ятки, а не людину.

Стефані Лі Роуз зробила тисячі антиселфі на тлі визначних пам'яток. Знімки, за її словами, повинні повернути фотографію до джерел, пише Радіо Максимум.

Художниця називає свої роботи Stefdies. Знімки Роуз не продумані й робляться за один дубль.

"Кожна фотографія – це всього лише мить за день. Ні більше ні менше. Це справжній зміст знімків, які повинні бути реальним фізичним доказом того, що "я був тут. Зображення, які бачить глядач, – це лише 25% від того, що я роблю. Ось чому stefdies є протилежністю Селфі. Для Селфі потрібні певні умови: освітлення, макіяж, зачіска, наряд, особливий день і фокусування на індивідуальності. Stefdies тому повна протилежність. У мене є тільки один шанс зробити знімок. Якщо цього не відбудеться, c'est la vie", - говорить Стефані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор робить смішні пародії на зіркові фешн-образи

Часто до художниці на вулиці приєднуються незнайомці. У різних країнах її позування лицем донизу сприймають по-різному. У Парижі, наприклад, ніхто навіть не звернув на неї уваги. Прийняли жінку за божевільну.

В соціальній мережі Instagram набирає популярність тренд створення й публікацій фото без обробки й попереднього планування.

Яскраві стіни, лате і тости з авокадо, ретельно продумана палітра фотографій вже не отримують лайки і фоловерів, повідомля birdinflight.com.

Ще рік тому люди отримували тисячі доларів за курси зі створення ідеальний фото для Instagram. Зрештою, такі зображення стали настільки поширеними, що вони не резонують, як раніше.

Зараз ви читаєте новину «Обличчям в асфальт: блогерка оригінально позує на фоні пам'яток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути