понеділок, 14 грудня 2020 11:30

Навіщо ведуча тревел-шоу терла принади Кріштіану Роналду
7

Ведуча Василіса Хвостова провела вікенд на батьківщині футболіста Кріштіану Роналду.

Острів-сад, острів вічної весни, острів, де кожен може відчути себе в раю. Так описала місце, куди вирушила команда тревелу "Орел та Решка", яке йде на "Новому каналі", Хвостова. Але не тільки своїм сонцем та позитивом славиться Мадейра. Це ще й батьківщина легендарного футболіста Роналду.

"Прилітаєте в аеропорт імені Кріштіану Роналду. Вітаєтесь з бюстом Роналду в будівлі аеропорту. Далі гуляєте містом, де народився Роналду, обідаєте в його ресторані, заселяєтеся в його готель. Потім – будинок Кріштіану Роналду. 7-поверхова резиденція знаходиться в елітному районі Фуншала. Кажуть, що її вартість – €8 млн. Звісно, не забудьте зайти в його музей. Там зберігаються 125 трофеїв Кріша, серед яких головні нагороди футбольного світу – золота бутса та золотий м`яч", - розповіла ведуча.

Ведуча побувала на батьківщині Роналду
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча побувала на батьківщині Роналду
Ведуча побувала на батьківщині Роналду
Ведуча побувала на батьківщині Роналду
Ведуча побувала на батьківщині Роналду

Після цього обов`язково треба сфотографуватися з Кріштіану Роналду. Точніше, з його статуєю біля музею.

"Слухайте, я щось не зрозуміла. Я знаю, що зазвичай труть руки, ноги, але навіщо "це"? – запитала Хвостова, показуючи на причинне місце залізного Роналду, яке воно золоте та натерте.

Поцікавившись у місцевих, чому люди труть саме там, відповіді не отримала. Тож залишилось тільки зробити те ж саме, що і всі туристи. Для більшого ефекту зробила це не сама, а зловила ще 2 дівчат, що проходили повз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Манько і Узол показали невідомі туристичні місця Львівщини

"Кріштіану, дивись, скільки дівчат чіпають твої golden balls (з англ. – "золоті м`ячі"). Принеси ж і нам удачу, як приніс колись Португалії", – підсумувала ведуча.

Ведучий Антон Зайцев витратив €3,5 тис., щоб побачити дельфінів. Команда тревелу "Орел та Решка. Чудеса світу" вирушила до сонячного краю. Посеред Атлантичного океану за тисячі кілометрів від крайньої точки Європи виріс дивовижний оазис Мадейра. Це острів, де постійно травень, адже температура повітря протягом усього року тут коливається від +19° до +25°.

Зараз ви читаєте новину «Навіщо ведуча тревел-шоу терла принади Кріштіану Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути