пʼятниця, 11 грудня 2020 17:51

Ведучий тревел-шоу сходив на побачення з дельфінами за €3,5 тис.
5

Ведучий Антон Зайцев витратив €3,5 тис., щоб побачити дельфінів.

Команда тревелу "Орел та Решка. Чудеса світу" вирушила до сонячного краю. Посеред Атлантичного океану за тисячі кілометрів від крайньої точки Європи виріс дивовижний оазис Мадейра. Це острів, де постійно травень, адже температура повітря протягом усього року тут коливається від +19° до +25°.

Ведучий шоу Зайцев не шкодував коштів з безлімітної картки та відпочивав "на широку ногу". Однією з його примх стала оренда VIP-катамарану за €3,5 тис., щоб побачити дельфінів.

"Острів Мадейра – найкраще місце в світі, щоб познайомитися з дельфінами. Наші спостерігачі стоять на верхівках гір із величезними біноклями, які допомагають бачити на багато миль навколо. Коли на горизонті з`являються дельфіни, то вони телефонують нашому шкіперу і вказують напрямок", – розповідає морська біологиня, яка супроводжувала Антона під час плавання.

Не встиг катамаран відплисти від берега, як його оточила ціла зграя атлантичних плямистих дельфінів.

Антон Зайцев зустрів чорних дельфінів
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Антон Зайцев зустрів чорних дельфінів
Антон Зайцев зустрів чорних дельфінів
Антон Зайцев зустрів чорних дельфінів
Антон Зайцев зустрів чорних дельфінів

"Багато хто думає, що тварини бавляться, але насправді вони просто економлять свої сили. Судно на швидкості створює хвилю, яка штовхає дельфінів вперед. Якщо самі вони розвивають швидкість до 40 км/год, то поряд з катером можуть розганятися до 60 км/год", - каже ведучий.

Пізніше Антон Зайцев вирішив зануритися до них.

"Виявляється, під водою відбувається справжній концерт. Дельфіни свистять, пищать, цокають, нявкають. Вони найбільш балакучі тварини, адже словесний запас складається з 14 тис. сигналів. Багато з них – ультразвукові, тому людина їх не чує. Побачення з дельфінами перевертає твою свідомість", - розповідає ведучий.

Зайцеву пощастило побачити чорних дельфінів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Манько і Узол показали невідомі туристичні місця Львівщини

"Чорні дельфіни можуть виростати до семи метрів і мати вагу під три тони. Через свої габарити вони повільні та спокійні", - поділився Антон.

Цікаве та незвичне про Казахстан дізналися під час подорожі ведучі тревелу "Орел та Решка". Західний Казахстан – це місце неймовірно красивих пустельних пейзажів, привітних і відкритих людей. Саме туди вирушила команда тревелу, який показує "Новий канал". Ведучі програми Василіса Хвостова та Антон Зайцев не лише насолодилися вікендом та спробували на собі традиції країни. Вони також дізналися факти про Казахстан, які точно вас здивують.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий тревел-шоу сходив на побачення з дельфінами за €3,5 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути