Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 13:16

На курорти Єгипта українці їхатимуть за новими правилами

На курорти Єгипта українці їхатимуть за новими правилами
Українці будуть їздити до Єгипту на підставі електронної візи. Фото: feerie.com.ua

Українці будуть їздити в Єгипет на підставі електронної візи.

Систему видачі електронних віз для в'їзду в країну з 3 грудня запустив Єгипет, повідомляє департамент консульської служби Міністерства закордонних справ у соціальній мережі Facebook.

Розпочали роботу системи видачі електронних віз для в'їзду в Єгипет як альтернативи візам, які також можуть бути придбані в пунктах пропуску через державний кордон Єгипту.

Щоб оформити туристичну або ділову візу, а також з метою транзиту через територію країни, громадяни України, можуть подати онлайн заяву на офіційному сайті www.egyptvisa.com протягом 90 днів до запланованої дати в'їзду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми, як китайці: треба мати дорогу машину, високий паркан і більшу за сусідську хату

Для оформлення візи потрібно мати: закордонний паспорт, дійсний протягом 8 місяців з дати прибуття до країни, електронну копію паспорта для завантаження при поданні заяви на сайті, документи, що підтверджують мету і терміни планованої поїздки, зворотні квитки і платіжну банківську картку.

Після заповнення необхідних форм і онлайн оплати $25 консульського збору, заявник отримує копію e-Visa по електронній пошті. Її необхідно роздрукувати і після прибуття пред'явити представникам прикордонного контролю Єгипту. Для дітей, які мають окремий паспорт, подаються окремі заяви.

Оформляти e-Visa рекомендується не менше, ніж за 7 днів до запланованої подорожі.

Щороку до США та Канади на навчання виїжджають близько 1,5 тис. українців. Ці країни на 2-му місці після Польщі за популярністю серед студентів, кажуть фахівці.

Міністерство внутрішніх справ і Управління з питань туризму Держави Катар повідомили про прийняття рішення про введення з 09.08.2017 року спрощеного режиму оформлення візових документів для в'їзду в Катар для громадян 80-ти країн світу, в т.ч. для громадян України.

Зараз ви читаєте новину «На курорти Єгипта українці їхатимуть за новими правилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути