Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2021 16:14

Чоловіки з ефіопського племені п'ють кров і молоко корови, щоб відростити найбільший живіт
5

У черговому випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" ведучий Кирило Макашов побував у гостях ефіопського племені боді. Воно є одним з 56 первісних племен, які проживають в долині річки Омо - області південних народностей Ефіопії.

У тревелі на "Новому каналі" Макашов придбав на ринку подарунки, щоб задобрити місцевих: жувальний тютюн (боді впевнені, що він убиває бактерії в роті), сіль (вважається універсальною валютою в племенах), мило, леза для гоління і кавове лушпиння.

"Ніколи не знаєш, що у диких ефіопських племен на думці та як вони зустрінуть білого туриста. Тому я вирішив взяти з собою двох охоронців. У самому племені на мене дивилися, ніби я якийсь ненормальний. І лише після того, як вождь дав добро, можна було розглянути боді ближче", - поділився ведучий.

Представники цих племен відрізняються від інших тим, що чоловіки мають натягнуті, як барабан, животи. Боді вважають, що це - ознака міцного здоров'я і сексуальності. Щоб відростити живіт, чоловіки п'ють молоко та кров корови.

Чоловіки з ефіопського плем'я п'ють кров і молоко корови для участі в "конкурсі краси"
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Чоловіки з ефіопського плем'я п'ють кров і молоко корови для участі в "конкурсі краси"
Макашов побував у гостях в ефіопського племені боді
Макашов скуштував ту рідину, яку вживають протяго шести місяців боді
Чоловіки з ефіопського плем'я п'ють кров і молоко корови для участі в "конкурсі краси"

"Спочатку вони прив'язують корову, щоб пустити їй кров: протикають шию стрілою. А потім кров змішують з молоком. При цьому молоко звертається шматочками, але вони все одно випивають літр такого напою залпом. Виглядають вони після цього не найщасливішими, адже кров дуже погано перетравлюється", - зазначив Макашов, який теж скуштував цю рідину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водоспад і ферма буйволів: тревел-блогери показали небанальні локації Закарпаття

Таку рідину вживають протягом шести місяців, поки готуються до "конкурсу краси" в племені. Щороку чоловіки дефілюють перед старійшинами. Той, у кого найбільшого розміру живіт, отримує довічний статус героя і може обрати дружину. Якщо він захоче ще одну дружину, має ще шість місяців відрощувати живіт. Чоловіки не лише п'ють коров'ячі кров і молоко, а й постійно лежать в окремому будинку: вони не рухаються, щоб не спалити калорії. Лише після весілля боді можуть схуднути.

Ведучий тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" Кирило Макашов у новому сезоні відправився до столиці Кенії Найробі. Він переночував в одному з районів столиці - Кібера. У тревелі, Макашов зазначив, що звичайний турист може переночувати в дешевому готелі або зняти ліжко в хостелі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки з ефіопського племені п'ють кров і молоко корови, щоб відростити найбільший живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути