Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 23:06

"Митники напружилися". Ведучий Узол згадав випадок на кордоні Коста-Рики

"Митники напружилися". Ведучий Узол згадав випадок на кордоні Коста-Рики
З'ясувалося, що в Коста-Рику ввозити фрукти заборонено. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведучий Максим Узол розповів, як проходив митний контроль в аеропорті Коста-Рики. Він згадав, що його змусили викинути екзотичні фрукти через певні правила.

Чоловік зазначив, що це трапилося під час відрядження, яке тривало понад місяць.

"Останньою країною, де мали знімати, була Коста-Рика. Летіли туди, здається, з Еквадору. Там накупили місцевих фруктів: кокосів, пітайю, черімою, банани. Нам дуже хотілося їх наїстись, адже коштували вони там копійки. Тож я набив половину валізи цими фруктами. До того ж, у Коста-Риці вони дорожчі. От ми прилетіли з Еквадору в прекрасну країну з Тихим океаном та Карибським морем. Під час проходження митного контролю в аеропорту "засигналила" моя валіза. Митники напружилися і сказали: "У вас там фрукти". Без зайвих думок відповів: "Так, фрукти. Що тут такого?". Попросили мене викинути все", - розповів ведучий проєкту "У кого більше", яке показує "Новий канал".

З'ясувалося, що в Коста-Рику ввозити фрукти заборонено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тайка шукала товариша по пляшці". Ведуча тревелу виконувала обов'язки "дринкбаді"

"Ця країна дуже захищає свою флору від усілякої зарази, адже дерева, трави та рослини теж можуть хворіти. Тож митники не дозволяють ввозити ніякі фрукти та овочі з інших країн. Для них це, звісно, похвально, але для мене стало сумним сюрпризом. Ледь не зі сльозами на очах я викладав фрукти з валізи. Це було для мене настільки цінно, що кожен фрукт окремо замотував у туалетний папір. Митники просто взяли й викинули все у смітник", - додав Узол.

Ведучий Максим Узол під час зйомок тревел-шоу "У кого більше" працював офіціантом у незвичайному тайському ресторані. Цей заклад відкрився в 1991 році і записаний до Книги рекордів Гіннеса, як найбільший.

Зараз ви читаєте новину «"Митники напружилися". Ведучий Узол згадав випадок на кордоні Коста-Рики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути