вівторок, 10 квітня 2018 02:24

9 цікавих професій поза офісом
5

Робота, яка подобатиметься, не обов'язково повинна бути в офісі. Для деяких людей буде цікаво працювати із фламінго або тестувати люксові готелі.

Найцікавіші вакансії світу зібрав adme.ru.

Автор: pixabay.com
  Основний обов'язком буде догляд і спостереження за рожевими фламінго - символом курорту
Основний обов'язком буде догляд і спостереження за рожевими фламінго - символом курорту

Головний спеціаліст по фламінго
Розкішний курорт Baha Mar на Багамських островах має вакансію, яка потребує беззаперечної любові до моря і високорозвинених здібностей насолоджуватися сонцем та пляжем. Основний обов'язком буде догляд і спостереження за рожевими фламінго - символом курорту. Працівник повинен знайомити гостей з цими прекрасними створіннями і розповідати про них під час турів. Для отримання цієї посади необхідна зоологічна освіта і мінімум 5 років досвіду роботи з екзотичними птахами.

Автор: © jozefculak/depositphotos © olgapeters/instagram / AdMe.ru
  Виборзький замок-музей оголосив про прийом на роботу катів в новий інтерактивний зал "Камера тортур"
Виборзький замок-музей оголосив про прийом на роботу катів в новий інтерактивний зал "Камера тортур"

Потрібен комунікабельний кат
У 2016 році на своїй сторінці Виборзький замок-музей оголосив про прийом на роботу катів в новий інтерактивний зал "Камера тортур". Робота по-чоловічому сувора, що вимагає відповідальності і стресостійкості. При цьому доведеться багато контактувати з клієнтами, так що ввічливість, товариськість і почуття гумору у кандидатів є обов'язковими вимогами. Знання англійської підвищує шанс отримати цю роботу.

Тестувальник люксових готелів
Більшість людей заробляють, щоб поїхати у відпустку, а ця дівчина отримує гроші за те, що знаходиться у відпустці цілий рік. Австралійська журналістка Рианнон Тейлор пише відгуки про шикарні готелі по всьому світу і веде особистий блог. До рецензій Рианнон прислухаються багато, бо вона вміє помічати неймовірні тонкощі - від температури води в басейні до м'якості ліжка. Грає роль і її 7-річний досвід роботи фотографом: дівчина вміє зі смаком передати кожну дрібницю інтер'єру і сервісу.

Няня для життя в розкоші
Батьки, які постійно змінювали місце проживання (з Барбадосу на Лондон, Атланту і Кейптаун), пропонують няні $ 141 тис. на рік, проживання на віллі, страви з рейтингу "Мішлен", поїздки на спорткарах і можливість подорожувати. Але няня має бути готова до тривалих перельотів до 3 разів на тиждень і бездоганного виконувати свої обов'язки в будь-яких умовах. Також необхідно мати диплом з дитячої психології і не менше 15 років досвіду роботи нянею. Тут матиме четверо підопічних у віці 2, 5, 7 і 15 років.

Автор: Cat Cafe UK/youtube / AdMe.ru
  В обов'язки "няньки" входить опіка над кішками, в тому числі після закриття кафе
В обов'язки "няньки" входить опіка над кішками, в тому числі після закриття кафе

Кошача няня
Наслідуючи приклад багатьох країн світу, дві сестри з Манчестера відкрили перше місцеве кафе, де відвідувачі можуть провести час з кішками. Для того, щоб пухнасті мешканці почувалися так само комфортно, як і відвідувачі, існують так звані котячі няні. В обов'язки "няньки" входить опіка над кішками, в тому числі після закриття кафе, годування, чищення лотків і продумування розваг. Заробітна плата становить 8 ₤ в годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали суму, яку можна заробити в Чехії

Професійний пасажир

До недавнього часу американець Брайан Келлі був одним з багатьох - офісним службовцем із середнім заробітком і мріями про подорожі. Сьогодні він заробляє тим, що практично безкоштовно літає першим класом і проводить щонайменше півмісяця в літаках та готелях. Брайан веде блог ThePointsGuy.com, де він розкриває секрети, як з розумом обміняти накопичені милі на дешевий квиток до першого класу.

Автор: wikipedia.org
  Національний фонд об'єктів історичного інтересу і природної краси Великобританії відкриває посаду доглядача
Національний фонд об'єктів історичного інтересу і природної краси Великобританії відкриває посаду доглядача

Наглядач на острові
Ідеальна вакансія для інтровертів і любителів тварин: Національний фонд об'єктів історичного інтересу і природної краси Великобританії відкриває посаду доглядача природного заповідника на архіпелазі Фарн.
Кількість крихітних островів Фарн в залежності від припливу і відпливу становить від 15 до 20. Основні мешканці архіпелагу - різні види морських птахів; на деякі острови дозволений доступ туристам. Обов'язки наглядача заповідника полягають в обході території і спостереженні за місцевою фауною. На острові немає водопроводу і каналізації, а іноді трапляються сильні шторми. Але щомісячна зарплата становить приблизно $ 25 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після двох місяців роботи дають місяць відпочинку

Директор із пригод
У листопаді 2017 року мексиканський курорт Канкун оприлюднив вакансію "директора по пригодах". Протягом півроку він буде жити в розкішних готелях, досліджувати історико-культурні місця, плавати з акулами, дегустувати страви і напої, тусуватися в нічних клубах, засмагати і описувати це все в інтернеті, привертаючи увагу потенційних туристів. Заробітна плата щасливчика - $ 10 тис. в місяць. Розглядалися повнолітні претенденти, які вільно володіють англійською, що активно користуються соцмережами і мають можливість прожити в Канкуні 6 місяців. Ця вакансія вже закрита, але варто регулярно моніторити подібні ласі пропозиції на офіційних сайтах великих курортів.

Автор: b/60/youtube / AdMe.ru
  Професія для чуйних чоловіків називається "ікемесо данші", кандидат на посаду має бути молодим, привабливим та уважним
Професія для чуйних чоловіків називається "ікемесо данші", кандидат на посаду має бути молодим, привабливим та уважним

Професійний втішувач
Працюючі жінки добре знають, як офісна атмосфера здатна діяти на нерви. Буває, так хочеться, щоб раптом з'явився він - сильний, мужній, надійний - і підставив своє плече хоча б для того, щоб схилитися на нього і поплакати. Японки, які страждають від стресу, можуть викликати до себе на роботу персонального красеня-втішувача. Спочатку дівчині показують невеликий зворушливий фільм, а потім, коли вона нарешті дає волю сльозам і звільняє емоції, поруч виявляється герой, здатний оточити її турботою і увагою.
Професія для чуйних чоловіків називається "ікемесо данші", кандидат на посаду має бути молодим, привабливим та уважним.

Подорожам автостопом віддає перевагу киянин 24-річний Олександр Ткачинський. Загальним ліком за останні 5 років він проїхав 200 тис. км Європою та Азією. Такі поїздки швидші та комфортніші, ніж на автобусі чи потязі, говорить Олександр.

"Зазвичай, зупиняються люди забезпечені і цікаві на хороших машинах. Підбирають тебе, як представника молодого покоління, з яким цікаво поспілкуватись, - каже мандрівник. - Подорожувати автостопом безпечніше, ніж їздити громадським транспортом в місті. Менший шанс бути пограбованим чи притиснутим і облапаним".

Зараз ви читаєте новину «9 цікавих професій поза офісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути