Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 02:15

У готелі вечеряють навпомацки

Уманці Любов та Юрій Дробілко свій медовий місяць провели в турецькому готелі "Адам і Єва". Він розташований у місті Белек у сосновому лісі за 35 км від Антальї. Цей готель називають найсексуальнішим у світі.

— Там Ані Лорак святкувала своє весілля, — каже Любов. — Перед тим, як ми приїхали, якийсь лівійський цар знімав увесь готель на шість днів, теж святкував весілля.

По приїзді молодят завели в білу кімнату, сказали — це рай. Представили їм янголів — персонал у білому одязі та з крилами за спиною.

— Можна було просити щось навіть серед ночі, янголи не спали. Нас провели в номер, де посеред кімнати стояла ванна з піною, квіти, шампанське та фрукти. Дизайн приміщення виконаний у стилі хай-тек, у білому, червоному та чорному кольорах. Стояли два великих ліжка і вигнуте крісло-диван із подушками для занять камасутрою. Диван також стояв на терасі.

Стіна між верандою і кімнатою прозора. Інші — дзеркальні.

— Ми святкували Юрин день народження, я попросила янгола принести кульки. Прикрасила ними кімнату. Через віддзеркалення вийшло, що їх значно більше. Дуже ефектно. У кімнаті шість режимів світла. Найцікавіші — веселка та інтимне червоне.

У готелі є сім ресторанів, стільки ж басейнів, турецьке кафе, кальянна, дискотека та 13 барів.

— Одна з барних стійок має 67 метрів. За нею можна навіть лежати. У ресторані теж пропонують вечеряти лежачи на софі. А в іншому їдять у темряві. Як заходиш, одразу віддаєш телефони, запальнички, фотокамери. На тебе одягають чорні балахони, щоб одяг не світився. Офіціант веде темним коридором, садить за столик, допомагає намацати ложки, тарілки, бокали. Приносить першу страву. Просить голосно кликати його і йде. У цьому ресторані відчуваєш, що душа важливіша за тіло.

Яблуневий сад біля готелю теж виконаний у стилі хай-тек. На 150 деревах висять квадратні яблука-ліхтарі. На кожному — по 12.

— Як будете туди їхати, не забудьте фотоапарат і відеокамеру. Найкращого місця для медового місяця немає. Зараз там сезон апельсинів і полуниці, ними засаджені цілі плантації. Даровані на весілля гроші варто потратити на таку поїздку. Це краще, аніж накупити побутової техніки.

Зараз ви читаєте новину «У готелі вечеряють навпомацки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути