вівторок, 08 листопада 2011 14:02

На Євро-2012 збірну України одягли у "вишиванки"
11

Фото: Динамо Киев от Шурика

Компанія adidas і Федерація футболу України представили екіпіровку національної збірної України з футболу сезону 2011/2012, в якій команда виступить на Євро-2012.

Нове ексклюзивне екіпірування розроблене з застосуванням найпередовіших технологій і оригінального дизайну, що ввібрав у себе унікальність культурної спадщини нашого народу.

При розробці екіпіровки дизайнери керувалися особливостями українських орнаментів, які використовуються в національному одязі. Так, на грудях гравців красується широка смуга, обрамлена жовто-блакитним орнаментом, що імітує вишивку "хрестиком". Всередині смуги розміщено малий герб України, а також візерунки у вигляді вишитих дубового листя - цей символ традиційно наносився на вишиванки чоловіків, які відправлялися захищати рідну землю.

Кольори національного прапора присутні на комірцевій канві футболки, окантовці шортів та логотипі Федерації футболу України. Ззаду на комірцевій зоні також розміщені герб Україні і заклик-гасло "Україно, вперед!".

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2012 збірну України одягли у "вишиванки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути