пʼятниця, 28 жовтня 2011 11:39

Збірна України втратила Чигринського перед Німеччиною

Збірна України втратила Чигринського перед Німеччиною

Травма захисника "Шахтаря" і збірної України Дмитра Чигринського, якої він зазнав у матчі 1/8 фіналу Кубка України проти київського "Динамо", залишила футболіста поза грою на 3-4 тижні.

"У Дмитра – надрив задньої поверхні стегна, - розповів ІЦ "Україна-2012" прес-секретар гравця Федір Фефелов. – Прогнози невтішні: попереднє обстеження показало, що Чигринському на лікування знадобиться близько трьох- чотирьох тижнів.

Сьогодні, 28 жовтня, буде проведене ще одне обстеження, після якого стане відомо, коли можна очікувати на повернення гравця на поле".

Таким чином, Дмитро Чигринський точно не зможе допомогти "Шахтарю" в матчі Ліги чемпіонів проти "Зеніта" (1 листопада), та, ймовірно, не зіграє у перших матчах на НСК "Олімпійський" проти Німеччини (11 листопада) та проти Австрії на "Арені Львів" (15 листопада).

Нагадаємо, львівський стадіон урочисто відкриють завтра. Влітку наступного року він буде приймати три матчі чемпіонату Європи з футболу.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України втратила Чигринського перед Німеччиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути