четвер, 16 липня 2020 06:45

"Зоря" обійде "Динамо"

Автор: fcdynamo.kiev.ua
  Нападаючий ”Динамо” Беньямін Вербич (праворуч) зрівняв рахунок у фінальному матчі Кубка України проти полтавської ”­Ворскли”. Кияни перемогли після серії пенальті
Нападаючий ”Динамо” Беньямін Вербич (праворуч) зрівняв рахунок у фінальному матчі Кубка України проти полтавської ”­Ворскли”. Кияни перемогли після серії пенальті

Доля другого місця вирішиться в очній зустрічі "Динамо" і "Зорі". Я віддав би перевагу киянам, якби на стадіоні були глядачі. Однак їх немає. Тому команди будуть у рівних умовах.

По грі краща "Зоря". Луганці провели добротний матч проти "Колоса". Володіли ініціативою з першої до останньої хвилини, гарно шукали вільні зони, проводили награні комбінації. У "Динамо" зараз цього немає. У Києва навіть основний склад не проглядається. Що гри тренери тасують колоду, в надії вгадати, хто вистрелить. Однак останнім часом стріляє лише Вербич. Хлопець має проблеми зі здоров'ям, але виходить на поле й дає результат. Однак я на місці тренерів киян так не ризикував би. І у випадку з Вербичем, й у випадку з травмованим Миколенком головним критерієм має бути здоров'я футболістів. Друге місце можна повернути, а здоров'я — ніколи.

Фахівці б'ються над проблемою, чому молодь киян не прогресує. Мені здається, відповідь очевидна. Просто такі гравці як Шапаренко, Шепелєв, Андрієвський досягли свого піку. І краще грати просто ­нездатні.

Караваєв був гарним для "Зорі", а в "Динамо" знітився й став таким, як усі. Я вже не говорю про Кенджьору, Сидорчука.

"Десна", здається, загубила свій шанс у поєдинку з "Шахтарем". Поява далеко не основного складу донеччан погано вплинула на чернігівців. Вони вирішили, що тепер можуть зіграти на рівних із чемпіоном, і поплатилися. У команди немає досвіду боротьби за призові місця, вона вчиться на власних помилках.

Якби попереду був лише один конкурент, ще можна було б вірити у перспективи "Десни". Але прибрати двох за два тури — дуже важко. Тому мій прогноз такий: друга — "Зоря", третє — "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" обійде "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути