вівторок, 25 вересня 2012 05:45

Застрелили колишнього суперника Кличків

У суботу ввечері, 22 вересня, смертельно ранили колишнього чемпіона світу у надважкій вазі Коррі Сандерса. Колишньому південноафриканському супернику обох Кличків було 46 років.

Сандерс із родиною був у ресторані містечка Брітс неподалік столиці Південно-Африканської Республіки Преторія. Там святкував 21-річчя племінника. В заклад увірвалися троє грабіжників і почали стріляти. Коррі поранили в області шлунка й руку. За однією з версій, він підвівся закрити тілом доньку. Грабіжники забрали цінності у гостей та втікли. Сандерса оперували в місцевому шпиталі. 8 год. медики боролися за його життя, але безуспішно. В неділю вранці колишній боксер помер.

Коррі Сандерс на прізвисько Снайпер вперше став чемпіоном світу в 37 років. 8 березня 2003-го в німецькому Ганновері він переміг володаря титулу WBO Володимира Кличка і відібрав у нього чемпіонський пояс. В тому бою українець за неповні два раунди чотири рази опинявся на помості рингу. До бою Коррі вважали аутсайдером — ставки на нього приймали з коефіцієнтом 40,0.

Більш як за рік Сандерс зустрівся з Віталієм Кличком у поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC. Старший брат врахував досвід молодшого і переміг боксера з ПАР технічним нокаутом у восьмому раунді.

Останній свій бій Сандерс провів у 42 роки 2008-го. Програв південноафриканському середняку Осборну Мачімані в першому раунді.

У своїй професіональній кар'єрі Коррі Сандерс провів 46 поєдинків. Здобув 42 перемоги і зазнав чотирьох поразок — усі нокаутом. 29 нокаутів — із 31-го — були у перших трьох раундах. Шульга Коррі Сандерс запам'ятається любителям боксу руйнівним лівим ударом, неймовірною швидкістю рук. Після завершення боксерської кар'єри він став успішним бізнесменом і почав грати у гольф.

Зараз ви читаєте новину «Застрелили колишнього суперника Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути