Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2009 18:12

В"ячеслав Узєлков відстояв титул інтерконтинентального чемпіона світу

21 жовтня в Києві в головному поєдинку турніру з професіонального боксу українець 30-річний В"ячеслав Узєлков (22 перемоги, 14 нокаутів, нуль поразок, нуль нічиїх) успішно захистив титул інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBA у напівважкій вазі (до 79,4 кг).

Його суперник 29-річний чех Томас Адамек (14 перемог, шість нокаутів, дві поразки, одна нічия) тричі побував на підлозі. Після останнього падіння в п"ятому раунді рефері зафіксував перемогу Узєлкова технічним нокаутом.

Ця перемога дозволила українцеві зберегти за собою статус обов"язкового претендента на повноцінний титул чемпіона світу, яким тепер володіє його ровесник з Іспанії Габріель Кампільо. Очікують, що В"ячеслав побореться за чемпіонський пояс уже наступного року — із переможцем матчу-реваншу між Кампільо і казахом Бейбутом Шуменовим, який відбудеться в січні 2010-го.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Узєлков відстояв титул інтерконтинентального чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути