Ексклюзиви
середа, 18 липня 2007 17:31

Воронін забив два голи

Автор: фото: REUTERS/Stefan Wermuth
  Нападаючий англійського ”Ліверпуля” українець Андрій Воронін (ліворуч) бореться за м’яч із футболістом німецького ”Вердера” Леоном Андреасеном у товариському матчі 17 липня
Нападаючий англійського ”Ліверпуля” українець Андрій Воронін (ліворуч) бореться за м’яч із футболістом німецького ”Вердера” Леоном Андреасеном у товариському матчі 17 липня

Український форвард "Ліверпуля" Андрій Воронін, 27 років, у другому поспіль контрольному поєдинку своєї команди стає найкращим на полі. 17 липня він відзначився дублем у ворота німецької команди "Вердер". "Ліверпуль" переміг із рахунком 3:2.

Воронін вийшов на поле в стартовому складі в парі з Дірком Куйтом. Після другого гола, який українець забив на 60-й хвилині, його замінили на Фернандо Торреса. Іспанець, за якого "Ліверпуль" віддав близько 30 млн євро, не використав два дуже вигідні моменти.

Офіційний сайт "Ліверпуля" назвав дебютанта клубу Вороніна найкращим у матчі та вручив йому символічну капітанську пов"язку.

— Ми знаємо, що Воронін може дати нам дещо нове. Він чудово розуміє гру, в нього висока кваліфікація та здатність зіграти на різних позиціях, — каже іспанський тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес.

— Торрес буде грати в основі — це точно. А Андрій, якщо й надалі буде так забивати, цілком може скласти йому пару в нападі, — коментує успіхи Вороніна Олег Саленко, 37 років.

У "Ліверпуля" зараз у складі чотири повноцінні нападники — Фернандо Торрес, Дірк Куйт, Пітер Крауч та Андрій Воронін. Голландський новачок команди Райан Бабель теж може зіграти на вістрі атаки.

З гравців атакувального плану команду залишили валлієць Крейг Белламі та іспанець Луїс Гарсія. Пітера Крауча "Ліверпуль" теж може продати, якщо за нього запропонують не менш ніж  20 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Воронін забив два голи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути