вівторок, 14 жовтня 2008 19:08

Воронін образився на Михайличенка

За 5 год. до початку матчу проти хорватів форвард збірної України та берлінської "Герти" Андрій Воронін, 29 років, утретє став батьком. Дружина Юлія у берлінській клініці народила доньку. Проте на полі форвард так і не з"явився.

— Краще був би поруч із дружиною у пологовому будинку, — заявив після матчу нападаючий. — Мабуть, тільки я хотів, щоб Воронін сьогодні зіграв. Інші — ні. Я перебуваю у чудовій формі, граю, забиваю. Із таким ставленням до мене Михайличенка не бачу сенсу приїжджати до збірної.

Тренер відсутність Вороніна пояснив так:

— Андрій провів багато матчів. Він був недостатньо готовим для виконання того обсягу робіт, який ми вимагаємо. Воронін гравець атаки, а ми здебільшого захищалися. Тому я і не випустив форварда на поле.

Президент Національної федерації футболу України Григорій Суркіс, 59 років, одним із перших вийшов з роздягальні після матчу Україна — Хорватія. Виглядав похмуро, а всі переживання під час матчу видавав хрипкий голос.

— Поєдинок можна розділити на два тайми, — говорить. — У першому гра була рівною. Коли наші вмикали колективні швидкості, у хорватів з"являлися проблеми. Що трапилося у другому таймі — це питання до головного тренера збірної Олексія Михайличенка. Я висловлю свою думку: дії збірної України після перерви мені не сподобалися.

Очевидні проблеми в атаці? Як у київського "Динамо" в матчі проти "Фенербахче".

— Не торкатимемося "Динамо" — у клубу свій президент і тренер. Сьогодні був матч національної команди. Єдина паралель між "Динамо" та збірною — травмовані. Якби на полі були Гусєв і Мілевський, гра національної команди була б якіснішою. Тоді ми могли би розраховувати на переможний результат.

Вважаєте, Україна втратила два очки, а не здобула?

— Думаю, що обидві команди записали по одному очку. Гра закономірно завершилася внічию.

Задоволені результатом збірної України в осінній частині відбірного циклу?

— Нормальний результат. Сім очок — непоганий стартовий майданчик для наступного року.

Як вам підтримка харківських уболівальників?

— Вони неперевершені.

Зараз ви читаєте новину «Воронін образився на Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути