четвер, 28 січня 2010 17:08

Володимир Кличко зустрінеться з Едді Чемберсом на 51-тисячному стадіоні

20 березня на мультифункціональному футбольному стадіоні "Еспріт Арена" в німецькому Дюссельдорфі, який уміщує 51 500 глядачів, 33-річний Володимир Кличко — 53 перемоги, 47 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх — проведе обов"язковий захист свого титулу чемпіона світу за версією WBO в надважкій вазі проти американця Едді Чемберса, 27 років, — 35 перемог, 18 нокаутів, одна поразка, нуль нічиїх. На кону також стоятиме пояс IBF, яким володіє українець.

Бій між цими боксерами мав відбутися торік 12 грудня. Однак через травму плеча, якої Кличко-молодший зазнав у своєму попередньому поєдинку з узбеком Русланом Чагаєвим, його було перенесено.

Для Володимира Кличка двобій проти Едді Чемберса на прізвисько Фаст (з англійської швидкий. — "ГПУ") буде 17-м титульним на профі-рингу. До цього він 14 разів виграв і зазнав двох поразок.

У Дюссельдорфі, щоправда, на іншій арені "Філіпс Галлє", Володимир Кличко вже проводив поєдинок у своїй кар"єрі. У липні 1999 року він переміг Джозефа Чинганчу — замбієць здався в перерві перед п"ятим раундом.

Кличко має значну перевагу в габаритах над Чемберсом. Він на 14 см вищий: 199 см проти 185, і на 14,5 кг важчий — у своїх останніх поєдинках суперники важили відповідно 109 і 94,5 кг.

Однозначним фаворитом зустрічі, на думку букмекерів, є українець. Так, букмекерська контора "Бвін" дає такі котирування: перемога Кличка 1,11 (за кожен поставлений долар виплачують $1,11), нічия — 34, перемога Чемберса — 6.

Квитки почнуть продавати 28 січня. Їх вартість — від 20 євро до 1 тис.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко зустрінеться з Едді Чемберсом на 51-тисячному стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути