понеділок, 29 жовтня 2007 17:04

Віталій Кличко може повернутися 2 лютого

Почесний чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко, 36 років, може повернутися на ринг 2 лютого 2008 року. Тоді на арені "Медісон Сквер Гарден" відбудеться вечір боксу. Кличко вихідними вилетів до США на переговори з телеканалом НВО щодо трансляції бою за його участі. Суперника для українця ще не визначили.

Бій Володимира Кличка, 31 рік, імовірно, пройде 23 лютого. Кличко-молодший нині володіє титулом IBF серед важковаговиків. Його потенційний опонент росіянин Султан Ібраґимов — чемпіон світу за версією WBO. Якщо цей поєдинок відбудеться, то його переможець об"єднає два титули світового боксу. Раніше подібний бій проходив лише раз — у 1999 році британець Леннокс Льюїс переміг американця Евандера Холіфілда.

Рада IBF прийняла рішення визначити претендента на титул шляхом проведення турніру між чотирма боксерами — росіянином Олександром Повєткіним і американцями Крісом Бьордом, Енді Чамберсом та Келвіном Броком. Минулої суботи Повєткін технічним нокаутом у 11 раунді переміг Бьорда. Чамберс та Брок зустрінуться 2 листопада. Переможець цього бою зустрінеться з Повєткіним і буде змагатися за право вийти на ринг проти чемпіона — Володимира Кличка.

У вазі до 69,9 кг чемпіон світу за версією WBO українець Сергій Дзинзирук, 30 років, битиметься з 29-річним чехом Лукашом Конечним. Поєдинок відбудеться 30 листопада в німецькому Карлсруе.

Діючий чемпіон Європи в суперважкій вазі Володимир Вірчіс, 34 роки, 17 листопада в Магдебурзі проведе рейтинговий бій із 37-річним американцем Робертом Хоукінсом.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко може повернутися 2 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути