неділя, 21 січня 2007 17:57

Валуєв утретє захистився

Автор: фото: reuters/Vincent Kessler
  На професійному ринзі Микола Валуєв не програв жодного бою
На професійному ринзі Микола Валуєв не програв жодного бою

Російський боксер-суперважковаговик Микола Валуєв, 33 роки, захистив свій титул чемпіона світу за версією WBA. У суботу на арені "Сант Якобс Халле" швейцарського Базеля уродженець Санкт-Петербурга переміг 36-річного американця Джаміла Маклайна.

Бій тривав тільки три раунди. Перший суперники витратили на розвідку, а у другому росіянин провів кілька непоганих ударів. У кінці третього раунду американець, який здебільшого не вельми вдало оборонявся, вирішив контратакувати. Він спробував ударити правою і впав на ринг, підвернувши ліву ногу. Лікарі після обстеження констатували перелом гомілкової кістки.

Валуєв утретє підтвердив титул чемпіона світу за версією WBA. Росіянин завоював його 17 грудня 2005 року, перемігши по очках чинного чемпіона Джона Руїса. Потім були успішні бої з Оуеном Беком та Монті Барретом.

У 46 поєдинках на професійному ринзі Валуєв не програв жодного разу. Він близький до повторення рекорду американця Роккі Марчіано (49 боїв, 49 перемог). Свій наступний поєдинок росіянин проведе 15 квітня проти обов"язкового претендента на титул чемпіона WBA Руслана Чагаєва з Узбекистану.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв утретє захистився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути